top of page
Post: Blog2_Post
Search

Budi dio zajednice koja želi znati više!

U sklopu projekta Zenica želi da zna!“, Omladinsko udruženje Reaktiv raspisuje javni poziv za učešće na obukama sve zainteresirane građane/ke. Edukacije će biti vezane za oblast praćenja rada lokalnih vlasti, s posebnim osvrtom na realizaciju Strategije razvoja Grada Zenica te kreiranja online kampanja.



Strategija razvoja Grada Zenica donesena je 2012. godine na period od 10 godina. Dvije trećine perioda trajanja Strategije su iza nas i važno je analizirati kolike su dobrobiti Strategije, ali i na koji način građani doživljavaju strateške dokumente.


Ukoliko vas zanimaju mehanizmi praćenja rada lokalnih vlasti te kako saznati informacije koje vas zanimaju, osigurajte svoje učešće prijavom na OVOM linku. Da biste mogli prisustvovati edukaciji neophodno je da ste punoljetna osoba i da ste nastanjeni u Zenici.

Međutim, ukoliko ipak više volite online svijet i klik vam je bliži od zahtjeva i protokola, onda se prijavite za obuku kreiranja online kampanja, prijavom na OVOM linku. Kako biste mogli prisustvovati ovoj edukaciji potrebno je da imate navršenih 15 godina i da niste stariji od 25 godina te da ste nastanjeni u Zenici.


Obje edukacije će se održati u Centru za mlade Zenica, Jalijski put 5, u periodu 25-26.01.2019. godine. Organizator će osigurati sve materijale i osvježenje za odabrane učesnike. Prijave za edukacije otvorene su do 19.01.2020. g., do 23:59 sati. Za više informacija upite šaljite isključivo putem emaila info.reaktiv@gmail.com ili facebook stranice.


Omladinsko udruženje REaktiv u okviru Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), koji predstavlja zajednički projekat Vlade Švicarske i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) u Bosni i Hercegovini realizuje projekat pod nazivom „Zenica želi da zna!“.

203 views0 comments
bottom of page