top of page
Post: Blog2_Post
Search

Javni poziv| Shut UP nights


Kako uspjeti u Zenici?

-priče Zeničana koji su uspjeli-


Još uvijek ne postoji konsenzus oko toga šta je uspjeh, ali mi ga definiramo kao spoj dobrih odluka na privatnom, poslovnom i društvenom planu. Zbog toga smo se odlučili svaki mjesec, u narednih pet mjeseci predstaviti uspješne Zeničanke i Zeničane iz različitih oblasti, kako bi oni poslužili kao dobar primjer mladima, ali i kako bi mladi naučili nešto iz njihovog iskustva, a najbolje od svega da uče iz njihovih grešaka, kako ne bi pravili vlastite.

Prvi ShutUP night donosi tri uspješne priče Zeničana koji su pokrenuli vlastite biznise ili izgradili zavidnu poslovnu karijeru, a i dalje su i sami mladi.

U četvrtak, 22.10.2020. godine sa početkom u 19.30 sati Omladinsko udruženje REaktiv organizuje prvi ShutUP night u Centru za mlade Zenica (Jalijski put 5).

Kroz ShutUP night događaje promovirat ćemo uspješne sugrađanke i sugrađane čije priče još uvijek nisu ispričane, a itekako zaslužuju veću pažnju.

Za učešće na ovoj aktivnosti prijavi se putem linka: https://forms.gle/iva4DVySp3FuvL7r7

Ova aktivnost se realizuje uz poštivanje svih epdemioloških mjera. Broj mjesta je ograničen.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

31 views0 comments

Comments


bottom of page