top of page
Post: Blog2_Post
Search

Postani dio Centra za mlade

Ukoliko te zanima rad s mladima i imaš želju učestvovati u kreiranju programa, politika i standarda Centra za mlade u Zenici obavezno pročitaj ovaj poziv do kraja. Ako te ipak ništa od nabrojanog ne zanima, ali imaš prijatelje/ice za koje si siguran da bi bili odlični u radu s mladima, onda im proslijedi ovaj poziv. Hvala ti!

 

Omladinsko udruženje REaktiv u saradnji s Centrom za omladinski razvoj PRONI Brčko organizuje obuku za 10 mladih s područja Zenice na temu Kako upravljati Centrom za mlade.

Obuka se sastoji od pet modula, od kojih će jedna studijska posjeta biti održana u Brčkom, a preostala četiri modula u Zenici. Studijska posjeta u Brčkom planirana je od četvrtka do subote, 29 – 31. 8. 2019.

Upravo tokom ove studijske posjete bit će usaglašeni datumi i intenzitet rada tokom preostalih modula. Prisustvo na svim modulima je obavezno.


Pravo učešća imaju sve mlade osobe od 16 do 25 godina starosti koje su trenutno nastanjene u Zenici. Prednost prilikom izbora polaznika/ca obuke imat će mladi koji već imaju iskustva u radu s mladima ili su članovi/ce nekih organizacija koje rade s mladima. Svi polaznici/e su obavezni prisustvovati na svim modulima. Prijavni obrazac je dostupan na linku: PRIJAVNI OBRAZAC i potrebno ga je popuniti najkasnije do 25. 8. 2019. godine do 23:59 sati. Prijave koje pristignu nakon roka neće biti uzete u razmatranje, a svi odabrani polaznici/e dobit će informacije putem maila najkasnije do 27. 8. 2019. godine.


Sve troškove putovanja, smještaja, hrane i materijala snose organizatori, a polaznici/e samo trebaju pružiti maksimalan angažman tokom sesija.


Za sva pitanja možete se obratiti na mail ajsa.reaktiv@gmail.com.

216 views0 comments

Comments


bottom of page