top of page
Post: Blog2_Post
Search

Javni poziv| RADIONICA NJEMAČKOG JEZIKA

Updated: Oct 9, 2020



U sklopu projekta „Zenica YOUth is BUZZing“, Omladinsko udruženje REaktiv raspisuje javni poziv za učešće na radionicama njemačkog jezika. Učenje stranog jezika mladima je uvijek zanimljiva aktivnost, posebno ako žele da savladaju osnove jezika kroz interaktvine radionice.


Imaš između 15 i 30 godina?

Živiš na području grada Zenice?

Želiš da savladaš osnove njemačkog jezika, a do sada nisi imao priliku?

Prijavi se onda putem sljedećeg linka:


Radionice su BESPLATNOG karaktera i namijenjene su mladima koji do sada nisu imali priliku da uče njemački jezik. Radionice nisu klasičan kurs, nego prilagođene interaktivne radionice na kojima se izučavaju određene tematske cjeline.

Radionice će se održavati 10.10.2020. godine sa početkom u 11h, u Centru za mlade Zenica, Jalijski put 5. Organizator će obezbijediti sve materijale i osvježenje za odabrane učesnike. Prijave za radionice su otvorene do 08.10.2020. godine, do 23:59 sati. Za više informacija upite šaljite isključivo putem email-a info.reaktiv@gmail.com ili facebook stranice.


Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

52 views0 comments
bottom of page